Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Угорець хотів перетнути кордон на "сумнівному" авто

6 квітня 2021 р., 12:00

У пункті пропуску «Лужанка» прикордонники Мукачівського загону викрили спробу перетину кордону «сумнівним» транспортним засобом.

Виїхати з України автомобілем «КІА» 2018 року випуску, з номерами російської реєстрації намагався 44-річний громадянин Угорщини. Оглядаючи авто, яким керував іноземець, перевіряючи документи та звіряючи номери агрегатів, прикордонники встановили, що номер кузова, передбачений заводом-виробником не співпадав із даними вказаними у техпаспорті.

Про виявлення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 290 ККУ «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу» було надіслано повідомлення компетентним органам.

Водія та транспортний засіб встановленим порядком передали співробітникам Нацполіції.

Пресслужба Мукачівського прикордонного загону
Іванна 06.04.2021 13:02 IP: 219.91.41.31
З'явилася інформація, що одна із затриманих у Дубаї ескортниць є мешканка Ужгорода на ім'я Маріанна Федчук. Про це повідомляє ТСН https://tsn.ua/ukrayina/golyaka-na-balkoni-v-dubayi-scho-vidomo-pro-ukrayinok-yaki-mozhut-potrapiti-do-v-yaznici-cherez-fotosesiyu-v-stili-nyu-1759213.html Шановна редакціє, дайте, будь ласка, детальнішу інформацію по цій персоні В інтернеті є інформація, що вона родом з Виноградова, а в Ужгороді навчалася Також дівчина вже попадала в скандали, читайте тут https://dostoinstva.net/webcamgirls/697-fedchuk-marianna-valerevna-ukraina-zakarpatskaja-oblast.html

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp