Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Якщо закарпатські бійці вдруге потраплять у полон, то шансів на визволення не буде

24 вересня 2014 р., 14:37

Хлопці вже на початку жовтня знову поїдуть на Схід.

Військовослужбовці із Закарпаття Микола Деяк, Микола Марчищак, Анатолій Райхель та Віталій Фурдела, які в складі 51-ї бригади, потрапили в полон під Іловайськом та були звільнені минулого тижня, вже отримали нові паспорти взамін втраченим документам в зоні АТО. Крім того, Марчищак найближчим часом отримає нове водійське посвідчення.

Про це повідомив нардеп Валерій Пацкан під час сьогоднішньої зустрічі з журналістами в Ужгороді, передає Про Захід.

"Є проблема з військкоматами, які не хочуть відпускати людей. Хлопці мають відпустку до 8 жовтня. Потім будуть їхати в свою частину у Володимир-Волинський. Моє завдання – поновити їм документи. Ніхто з них не рветься знову на війну. Тим паче, їх попередили – якщо потраплять в полон вдруге, шансів на звільнення вже майже не буде", - розказав нардеп.

Читайте також: Ужгородський вояка чудом вибрався з «іловайського котла», в якому все було всіяне трупами

Нагадаємо, на даний момент в полоні перебуває один закарпатець. Але звільнити його дуже непросто, тому що він доброволець. А людей, що по власній волі пішли на війну, бойовики дуже не люблять.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp