Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Ужгородщині горів будинок

19 квітня 2021 р., 23:04

Пожежники мали роботу

Сьогодні, 19 квітня, о 10:53 до ДСНС Закарпаття повідомили про пожежу в житловому будинку, що на вул. Егрі Ференца в с. Малі Геївці Ужгородського району. Те, що з будинку йде густий дим та видно полум'я, помітила пильна сусідка, котра й зателефонувала на "101". На момент загорання, власники оселі знаходилися в літній кухні.

До прибуття рятувальників домочадці намагалися власноруч приборкати стихію. На жаль, усі зусилля виявилися марними: вогонь набирав оберти досить швидко, адже приміщення були оздоблені легкозаймистими матеріалами

На місці події працювали чергові караули 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород, 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Чоп та державного пожежно-рятувального поста с. В. Добронь - усього 13 рятувальників та три одиниці техніки. На момент прибуття підрозділів ДСНС, площа пожежі вже становила 104 кв .м. О 11:35 її було локалізовано, а ще через 20 хвилин ліквідовано повністю.

Пожежею знищено одну кімнату з наявним там майном, а також пошкоджено ще дві сусідні й коридор. Щоправда, вправність та оперативність вогнеборців дозволила врятувати від знищення пожежею сам житловий будинок.

На пожежі ніхто з людей не постраждав. Причини виникнення та збитки встановлюються компетентними службами.



У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp