Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У зоні діяльності Закарпатської митниці найактивніше розмитнюють «євробляхи»

18 червня 2021 р., 09:30

Така статистика

36 тис грн замість 80 тис грн – стільки заплатив житель Ужгорода за розмитнення свого автомобіля марки «Вольво» (1997 р.в.) після введення в дію з 15 червня п.р. законів України про тимчасове спрощення процедури митного оформлення транспортних засобів.

За словами митного брокера Юрія Бачинського, який подавав на митному посту «Ужгород-вантажний» Закарпатської митниці Держмитслужби пакет документів, розмитнення цієї іномарки тривало всього 1-2 год. Щоправда уточнивши, якщо всі товаро-супровідні документи вірні і не викликають сумніви у митників, щодо автентичності або розбіжності ціни у рахунку-фактури.

Нагадаємо, за добу в зоні діяльності Закарпатської митниці Держмитслужби оформлено 33 транспортні засоби, власниками сплачено до бюджету 1 млн 182 тис грн митних платежів. Крім цього, кожен з них сплатив по 8 500 грн добровільного внеску.

Загалом по Україні за добу 60 громадян скористалися тимчасовим спрощенням митного оформлення транспортних засобів.

Детальніше про процедуру тимчасового пільгового розмитнення розкажуть журналісти «Суспільне Закарпаття» у відзнятому відео сюжеті з коментарями посадових осіб митниці та митних брокерів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp