Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті святкують День туризму!

27 вересня 2014 р., 09:47

З нагоди свята, директор НПП «Синевир» Микола Дербак привітав всіх працівників туристичної сфери та туристів.

Туристична галузь – одна з найбільш перспективних у нашому районі. Важко знайти в Україні регіон настільки багатий на природні та історико-культурні туристичні ресурси як територія Національного природного парку «Синевир». Екологічно найчистіший куточок Карпат приваблює на свої терени тисячі відвідувачів. Природа дала нам неоціненні ресурси, які ми разом повинні дбайливо охороняти і примножувати. Рекреація – найгуманніший спосіб спілкування людини з природою, тому розвиток туризму у нашому краї має бути пріоритетним напрямком. В НПП «Синевир» докладаються всі можливі зусилля та ресурси для охорони та облаштування популярних місць відпочинку, розбудови туристичної інфраструктури та популяризації нашого краю. Ми робимо все для того, щоб із часом наші земляки могли працювати і гідно заробляти у себе вдома.

Читайте також: Чи дадуть карпатським горянам "вудку" швейцарського зразка?

На працівників туристичної галузі району покладена велика відповідальність і чекає титанічна праця. Відтак, у Ваше професійне свято бажаю Вам міцного здоров’я, наснаги, сімейного затишку, мирного життя та численних туристів!

Читайте також: Чому Драгобрат не може стати закарпатським Буковелем?

А всім любителям мандрівок нехай відпочинок у нашому краї приносить лише хороші спогади та зарядить позитивною карпатською енергією для великих звершень у житті.



З повагою, директор НПП «Синевир» Микола Дербак

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp