Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Не стало професора юрфаку УжНУ Арзена Ухаля

14 серпня 2021 р., 20:41

Співчуваємо

Висловлюємо глибокі співчуття з приводу важкої втрати – пішов з життя професор кафедри кримінального права і процесу, відомий закарпатський юрист та науковець Арзен Михайлович Ухаль. Арзен Михайлович Ухаль народився 13 вересня 1935 року у смт Великий Бичків на Рахівщині. Він зробив блискучу кар’єру в Радянському Союзі, а в 1992 році повернувся на Закарпаття, ставши першим керівником СБУ у Закарпатській області. 

Після відставки на пенсію розпочав викладати право в Ужгородському інституті економіки та права, очолював кафедру кримінального права та кримінального процесу. Після об’єднання двох навчальних закладів продовжив свою діяльність вже на юридичному факультеті УжНУ. Арзен Михайлович зробив неоціненний внесок у становлення та розвиток правознавства на Закарпатті, проявив себе як талановитий науковець. Опублікував понад 80 наукових робіт, організував численні, зокрема й міжнародні, науково-практичні конференції. У 1999 році за свої досягнення отримав звання заслуженого юриста України. Колектив юридичного факультету висловлює щирі співчуття рідним та близьким Арзена Михайловича. Вічна пам’ять!
Пресслуба УжНУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp