Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іршавчани подарували бійцям позашляховик

29 вересня 2014 р., 08:20

А також захисники отримали від волонтерів необхідні для одужання медикаменти.

28 вересня, іршавські волонтери відправили чергову партію допомоги для своїх земляків, які несуть службу в зоні АТО. Цього разу активісти зібрали двадцять пакунків із медикаментами - знеболювальним, перев’язочними засобами медичної допомоги тощо.
Та головним подарунком для бійців став позашляховик Jeep Grand Cherokee маскувального кольору від місцевих "свободівців", з офіційною перевіркою на СТО, перевіреним мастилом, заповнений передачами для хлопців 128 Закарпатської дивізії Іршавських гірських піхотинців. Медикаменти волонтерам допомогли зібрати прихожани місцевої греко-католицької церкви, голова Іршавської РДА Вячеслав Свічкар та небайдужі жителі району.



- Все робимо задля миру в Україні, для того щоб нас почули і побачили, щоб покласти край цим 
корупційним схемам, щоб в Україні панував мир і спокій, щоб наші діти могли жити в демократичній та правовій державі, - сказав голова В’ячеслав Свічкар. - Діти мають нами пишатися і згадувати ці часи переломними, такими в яких панує чесність, законність та справедливість.

До комплектування авто долучились і діти монастиря с.Імстичева, що на Іршавщині, які надіслали солдатам на знак підтримки свої малюнки та листівки. Після повного завантаження машину з медикаментами планує освятити отець греко-католицької церкви.

Нагадаємо, що місяць тому іршавські активісти надіслали 2,5 тони допомоги бійцям в АТО: консервації, овочів, а також світлових генераторів та медикаментів. Того разу у зону бойових дій Іршавщина передала вантажівку ГАЗ-66.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp