Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як їжу привезти, так під градами проїхати не можуть. А як банківські картки, то будь ласка

30 вересня 2014 р., 18:58

Військовим у Дебальцевому замість довгоочікуваних продуктів привезли картки Ощадбанку.

У Дебальцевому назріває скандал серед бійців 17 батальйону тероборони, яким керівництво АТО замість довгоочікуваного продуктового підкріплення привезло пакети з новими зарплатними картами, передає Еспресо.тв.

За словами бійців батальйону, сьогодні приїхали прямо до військових представники фіндепартаменту і заявили, що солдати більше не отримають зарплату, якщо не поміняють банк.

За словами старшини роти 17 батальйону Сергія, бійці в паніці і намагаються зрозуміти, що тепер робити. Найбільше хлопці обурені тим, що на прохання передати свіжі продукти, командування АТО посилалося на складні бойові умови, а як нікому не потрібні карти привезти - так одразу приїхали під кулі і «Гради».

«Люди під постійним обстрілом, до нас заїжджають тільки на БТРах і ніяк не можуть довезти продукти, а тут - нате - переводите свої зарплати в «Ощадбанк», - говорить один з бійців 17 батальйону. - У військових купа питань, навіщо такий поспіх, для цього по-перше потрібно їхати додому, щоб все правильно зробити і як тепер передавати гроші сім'ям?».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp