Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді боряться з постійною заміною ламп (ФОТО)

10 жовтня 2014 р., 10:25

До зими обіцяють справитись.

У місті приступили до виконання Програми модернізації вуличного освітлення. На сьогодні встановлено нові світильники на прибудинкових територіях по вул. Легоцького, Капушанській, Чорновола, а також вздовж вул. Можайського і Богомольця, повідомляє газета "Ужгород".

«На вул. Можайського та Богомольця ми почали встановлювати світлодіодні лампи, – каже Віктор Щадей. – Це дозволить зменшити витрати на електроенергію. Також відпаде потреба у постійній заміні ламп, які перегорають, – це також економія. Про світлодіодні лампи останні роки дуже багато говорилось – а ми взяли і зробили. Радий, що нам вдалось розпочати реалізацію цієї програми. Загалом цієї осені плануємо встановити мінімум 150 нових світильників – хоча я ставлю перед собою більше завдання. Крім того, ми вже виділили кошти, необхідні для ремонту вже наявних мереж вуличного освітлення, тож до зими ми зробимо все можливе для того, щоб полагодити якомога більше опор освітлення».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp