Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівських підприємців запрошують на стажування до Німеччини

10 жовтня 2014 р., 13:03

Документи необхідно подати у відділ транскордонного співробітництва та зовнішньоекономічних зв'язків міськвиконкому за адресою: м. Мукачево, вул. Пушкіна, 2, каб. 45,

Відповідно до листа Закарпатської ОДА за № 06-17/1991 від 07.10.2014 повідомляємо, що на виконання Указу Президента від 3 липня 2000 року № 849 “Про сприяння підготовці управлінських кадрів для сфери підприємництва” в Україні з 2001 року реалізується Програма заходів з перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва, затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2000 року № 1358 (далі – Програма).

Основним партнером Програми є Німеччина, співробітництво з якою здійснюється в рамках спільної заяви Уряду України та Уряду ФРН щодо підтримки Програми через Федеральне міністерство економіки і енергетики Німеччини, а стажування менеджерів організовує Товариство міжнародного співробітництва (далі – GIZ).

Основною метою стажування є передача європейського досвіду для української економіки.

В рамках Програми Мінекономрозвитку разом з німецьким Товариством з міжнародного співробітництва GIZ планують проведення конкурсного відбору претендентів на стажування у Німеччині 28, 29 жовтня 2014 року за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 44, оф. 5.

Дана програма є елементом зовнішньоекономічної політики Німеччини і шляхом стажувань в Німеччині сприяє виходу українських підприємств на міжнародні ринки, підвищенню конкурентоспроможності українських підприємств та підвищенню кваліфікації українських менеджерів через отримання ними нових компетенцій в сферах ведення бізнесу з німецькими та іншими іноземними партнерами, ведення переговорів з представниками інших країн та ін.

У 2014 році українським менеджерам /підприємцям і підприємствам пропонуються стажування за напрямками:

Економічна кооперація без галузевої специфіки (з англійською мовою), Економічна кооперація з галузевою специфікою*:

Економічна кооперація у сфері енергоефективності в промисловості.
Економічна кооперація у сфері енергоефективності в будівництві і санації будівель і споруд.
Економічна кооперація у секторі охорони здоров'я.
Економічна кооперація у секторі природоохоронних технологій водопостачання і каналізації, утилізації відходів.
Економічна кооперація в аграрному секторі.
Економічна кооперація у гірничодобувній галузі.

Тривалість стажування: один місяць.

Мова: англійська, російська - для топ-менеджерів (у виняткових випадках).

Умови фінансування: Уряд Федеративної Республіки Німеччина, Федеральне міністерство економіки і енергетики.

Документи надаються до Міжвідомчого центру з перепідготовки кадрів – МЦПК.

Більш детальну інформацію можна знайти на сайті: www.giz.de/gc21/mp/ua у лінку Програма підготовки менеджерів та www.ge21.de/mp.

Враховуючи зазначене, просимо до 22 жовтня 2014 року зацікавлених взяти участь в програмі стажування повідомити за формою у відділ транскордонного співробітництва та зовнішньоекономічних зв'язків міськвиконкому за адресою: м. Мукачево, вул. Пушкіна, 2, каб. 45, тел. 5-48-49, e-mail: zez-m@ukr.net.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp