Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хто стане Міністром оборони України?

13 жовтня 2014 р., 16:03

Ним стане авторитетна людина

Президент України Петро Порошенко, який раніше доручив досвідченому генералу керувати неспокійною Донеччиною, вніс на розгляд Верховної Ради кандидатуру командувача Нацгвардії, генерал-полковника Степана Полторака на посаду міністра оборони. Про це повідомляється на сайті глави держави. "Для мене основною була ваша професійна і патріотична позиція, порядність, рішучі кроки з розбудови фактично з нуля системи Національної гвардії, дисципліна у військах, твердий бойовий дух", - сказав Порошенко під час зустрічі із кандидатом. Крім того, Порошенко зазначив, що вагомим аргументом при прийнятті рішення для нього став авторитет Полторака серед військових.

Я поспілкувався з генералами, зустрівся з простими бійцями, з комбатами. Бесіди з ними переконали мене в правильності мого вибору", - сказав президент. Зі свого боку, Полторак подякував главі держави за довіру і відзначив, що для нього є великою честю очолити Збройні Сили в такий складний для країни час. 

"Сильна армія є гарантом миру, і я зроблю все можливе для того, щоб наша армія була дійсно міцною, швидкою, продуктивною, підготовленою і технічно оснащеною", - заявив Полторак. Нагадаємо, що напередодні, 12 жовтня, Петро Порошенко відправив тепер вже колишнього міністра оборони Валерія Гелетея у відставку.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp