Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За кубок Проспекту змагались сотні учасників (ФОТО)

14 жовтня 2014 р., 12:59

Не тільки з Ужгорода, але й з Мукачева та Сваляви.

В Ужгороді відбулося свято одного мікрорайону. Вже кілька років поспіль «Свято Проспекту» збирає сотні дорослих та малих, приходять не тільки з інших частин міста, приїжджають навіть з Мукачева та Сваляви. Адже попри розважальний характер заходу, що триває цілий день, тут відбуваються серйозні спортивні змагання. 

Цього дня богатирі району визначали з-поміж себе найсильнішого в силових вадах спорту, поруч на майданчику грали у футбол команди різних дворів. Окремі розваги та змагання підготували для дітвори. Понад 70 малих ужгородців взяли участь у конкурсі «малюнок на асфальті», радо тренувалися поруч з дорослими та співали караоке. Найвправніших та найсильніших нагородили почесними грамотами та кубками. 

{g}

Як розповіли організатори, кілька років тому поштовхом до відзначення «Свята Проспекту» став повністю занедбаний спортивний майданчик серед дворів. Мешканці району встановили паркан, поставили нові футбольні ворота, облаштували територію довкола. Допомагали меценати. 

Третій рік проведення свята підтримує народний депутат України Василь Ілліч Ковач. «Свято Проспекту люблять і дорослі, і діти. Мешканці цілого району збираються, щоб не тільки відпочити, але й позмагатися і з користю провести час,- каже Василь Ковач. – Кілька років ми допомагаємо в організації цього свята, приємно, що ужгородці відгукуються та активно беруть у ньому участь».

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp