Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Там де люди, там і автівки: Ужгородські таксі геть знахабніли (ФОТОФАКТ)

15 жовтня 2014 р., 11:44

На це поскаржився обурений містянин.

Один з мешканців обласного центру насторінці спільноти "Ужгород" у соцмережах виклав фото, де зафіксовано, як таксі припаркувалося біля магазину на площі Театральній.

Чоловіка дуже обурив цей факт. Він написав: "І знову пішохідну зону Ужгорода заповнюють автомобілі? Ужгородці, невже так важко пройтись пішки містом і не наражати дітей та пішоходів на небезпеку? Автомобіль-таксі замічене 14.10.14. близько 18:05-18:10 неподалік "Корони" поблизу Театральної площі..."



У коментарях дехто нагався виправдати такий вчинок таксиста: "Може товар у магазин завезли. Відкритий же багажник". Утім із ним не погодилися решта читачів: "на таксі товар?!!!!!!", "Даже если и товар, какого х.я на пешеходную зону? Рикшу в руки и вперед!"

Хтось вирішив навіть пожартувати із цього приводу: "Все дістало, вимагаю надати право водіям заїжджати: до кав'ярні до столика, у маркеті до каси, на роботу до робочого місця тощо".

Врешті-решт ужгородці зійшлися на тому, що треба обмежити рух автотранспорту в пішохідній зоні, та виклали декілька фото-варіантів:



не водитель 16.10.2014 05:21 IP: 198.231.225.195
да, ну и проблемы!!! Вы бы лучше писали о том, что 85% ужгородцев не знает как свести концы с концами, ворах во власти(которые прутся в ВР) и т.п А то какой сайт не посмотришь- олени, олени.... Да это и понятно, что б отвлечь внимание от глобальных проблем, выкидываете всякую чушь.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp