Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Мукачівщині у святкуванні визволення країни від фашистів братимуть участь і Герої АТО

19 жовтня 2014 р., 15:53

Заходи з прийому естафети святкувань будуть проведені 25 жовтня, а передача відбудеться 27 жовтня.

15 жовтня, за участі заступника голови Мукачівської райдержадміністрації Оксани Біров та керівника апарату райдержадміністрації Олександра Чекана відбулась нарада з питань організації та проведення Всеукраїнської естафети пам`яті «Слава визволителям України» та відзначення в Мукачівському районі 70-ї річниці з Дня визволення України та Закарпаття від фашистських загарбників.

У ході наради було обговорено хід урочистих заходів з прийому-передачі естафети, відмічено, що участь у заходах мають взяти ветерани Великої Вітчизняної війни, праці, військової служби, учасників АТО, інтелігенції, учнівської, студентської молоді, громадські організації, громадськість та ін. Разом з тим було наголошено, що заходи з прийому естафети мають бути проведені 25 жовтня, а передача естафети відбудеться 27 жовтня.

Окремо було наголошено на тому, що під час проведення заходів на місцях, відповідними структурами має бути забезпечено охорону правопорядку та медичний супровід учасників.

За результатами наради керівником апарату дано відповідні доручення.

Мукачівська РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp