У програмі майстер класу найближчої неділі, 8 лютого, - кус-кус із овочами та супер-котлетки з норі – смачні та багаті на йод.
«Одна з найпоширеніших проблем Західної України – йододефіцит. І саме водорослі норі є одним з найбагатших джерел йоду. А котлетки, які ми вас навчимо готувати цієї неділі, ще й дуже смачні і прості в приготуванні», - переконує кулінарна майстриня Марічка Левчак.
Гарніром же до котлет стане поки-що екзотичний для нашої країни, проте дуже корисний - кус-кус.
«Кус-кус – це та страва, яку можна готувати коли гості вже на порозі. Часу нема, а хочеться їх чимось вразити і смачно почастувати. На приготування кус-куса з овочами піде не більше 10 хвилин!» - діляться організатори.
Бажаючі можуть реєструватися на майстер-клас до 18:00 суботи, 7 лютого, за телефоном 096 96 62 242, 095 94 77 211 (Марічка).
Традиційне місце проведення - м. Ужгород, вул. Швабська 58. Кафе "Карамелька". Неділя 8 лютого. Поч. 17:00.
Організаційний збір 20 грн. Реєстрація обовязкова.
Голос Карпат