Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Карпатах на висоті 1300 метрів вирує вогонь

29 серпня 2015 р., 14:14

Вже декілька годин горить полонина на горі Плай, що височіє над Воловцем

На Воловеччині - надзвичайна ситуація. На горі Плай, на якій розташована метеостанція, горить трава та ягідники. За інформацією Karpatnews.in.ua, вогонь уже підбирається до лісу, а над Воловцем стоять стовпи диму.

Пожежників повідомили про загорання на висоті. За їх словами там уже працює група рятувальників, однак очевидці їх там поки що не бачать.

Міша 30.08.2015 23:48 IP: 150.13.92.178
А що ви дивуєтесь. Начальника пожежної призначив регіонів Щербей. І подивіться на його розпорядок дня. З ранку 2 години Він з бухгалтеркою у Чорногана п'є каву. Потім їде десь у тихе містечко трохи пошіпати її за зад ( як один чоловік питав, що там Гвоздак робить, та Мар'яні цицьки виймає) , дальше по плану обід, потім знову кава, потім пиво. Ну щоб десь грошенят підзаробити, комусь воду завести, та грошенята собі в карман поставити бо завтра ж знову потрібно бухгалтерку по кабаках вести. Ви хлопці з своєю пожежою хочете начальника відірвати від основної роботи..... А що полонина там грошенят не дадуть.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp