Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Двигун автомобіля знаходився в розшуку

4 лютого 2017 р., 18:07

Закарпатців попереджають про обман

Якщо Ви не будете обачними при купівлі номерних агрегатів, то перебитий номер двигуна може бути для Вас неприємною несподіванкою - як це трапилось з мешканцем Тячівщини на Закарпатті.

Сьогодні 04.02.2017 року до територіального сервісного центру № 2143, що знаходиться в м. Тячів звернувся житель Тячівського району для того, щоб здійснити перереєстрацію транспортного засобу марки «SKODA OCTAVIA TOUR», 2007 року. Під час перевірки даного автомобіля провідним-консультантом адміністратором було виявлено, що двигун, який встановлений на вищевказаному ТЗ, знаходиться в розшуку, як викрадений номер з 2008 року на Львівщині.

Цей транспортний засіб доставлено на штраф майданчик, а матеріали передано до відповідного відділу ГУНП для подальшого розслідування.

РСЦ МВС в Закарпатській області попереджає громадян, будьте обачними при заміні двигунів своїх автомобілів, або під час придбання бувших у використанні транспортних засобів. У разі виникнення будь-яких сумнівів, рекомендуємо звертатись до територіальних сервісних центрів та фахівців експертної служби МВС.








Прес-служба регіонального сервісного центру МВС в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp