Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові стартують суботники

21 березня 2014 р., 22:02

З метою поліпшення санітарного стану території міста Берегово, згідно з «Програмою благоустрою міста Берегово на 2011–2015 роки» затвердженої рішенням сесії міської ради від 17.05.2011 № 257.

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» у Берегові буде проведено ряд заходів. Так, у мікрорайоні по вул. Мужайській 22 березня о 9.00 за к.ч. розпочнеться суботник, який ініціювали самі мешканці. Міська рада забезпечує вивіз сміття. Долучитись до акції може кожен охочий! 

У розпорядженні міського голови зокрема йдеться: 

1.Провести місячник благоустрою та санітарної очистки території міста Берегово з 22 березня 2014 року. 

2.Організувати суботник санітарної очистки та приведення у належний стан місто Берегово 12 квітня 2014р. 

3.Керівникам підприємств всіх форм власності міста провести санітарну очистку прилеглих до підприємств територій з вивезенням сміття. 

4.Підприємствам бюджетної сфери та в освітніх закладах міста організувати суботник санітарної очистки та приведення в належний стан прилеглих територій. 

5.Об'єднанням співвласників багатоповерхових будинків та мешканцям приватного сектору міста провести місячник благоустрою по санітарній очистці. 

6.Начальнику управління міського комунального господарства Радіонов В.О. розробити заходи по проведенню місячника благоустрою та санітарної очистки території міста Берегово та організувати постійну роботу з перевірки стану їх виконання. 

7. Спеціалістам з благоустрою Управління міського комунального господарства спільно з представниками відділу Берегівського РВ УМВС України проводити постійний контроль за виконанням робіт по проведенню місячника.

beregszasz.com.ua

читач 22.03.2014 10:51 IP: 186.54.134.95
Шановний міський голова Золтан Адальбертовичі Бобяк!!! Чому Ви так любите піаритись перед мешканцями міста,оголошуєте суботник,а кромі депутатів фракції Єдиного Центру,на цей суботник ніхто з міської ради навіть і не навідався. Перестаньте піаритись а почніть уже працювати.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp