Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Головний терепевт країни проведе нараду в Ужгороді

5 листопада 2014 р., 13:12

Зустрінеться з провідними фахівцями області.

У четвер, 6 листопада, о 10.00 в прес-центрі обласного Центру здоров'я (пл. Театральна, 6) відбудеться прес-конференція Головного позаштатного спеціаліста МОЗ України зі спеціальності „Терапія”, члена-кореспондента НАМН України, д.мед.н., професора НЕТЯЖЕНКА Василя Захаровича. 

Тема прес-конференції: «Реалізація пілотного проекту запровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою». 

Також участь у прес-конференції візьме: 

Ольга ЧЕМЕТ – обласний терапевт, заступник начальника відділу організації лікувально-профілактичної роботи УОЗ. 

Запрошуємо представників всіх ЗМІ.

По закінченні прес-конференції Василь НЕТЯЖЕНКО проведе: 

1.1. Організаційно-методичну нараду за участі голів штабів - начальників штабів районних держадміністрацій та Ужгородської міської ради, де будуть обговорені питання реалізації пілотного проекту запровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою. 

1.2. “Освітній курс” з провідними фахівцями області, терапевтами кардіологами, ендокринологами, нефрологами, неврологами та лікарями загальної практики- сімейної медицини, де детально буде розглянуто впровадження клінічних настанов та уніфікованих клінічних протоколів в медичну практику.
Прес-центр ОЦЗ в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp