Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Губернатор Закарпаття сьогодні спілкувався з Прем’єр-міністром

27 травня 2014 р., 14:09

У режимі селекторної наради.

У вівторок, 27 травня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко взяв участь у селекторній нараді під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка. 

Насамперед, Прем’єр-міністр привітав українців із обранням нового Президента, зазначивши, що вибори пройшли демократично. Під час відкритого засідання Уряду розглядалося питання Державного бюджету на 2015 рік і виконання поточних показників Держбюджету. Арсеній Петрович повідомив, що разом із Міністерством фінансів прийнято рішення щодо забезпечення виплат за незахищеними статтями державного та місцевих бюджетів. По всіх місцевих бюджетах буде розподілено 2,5 мільярда гривень. 

- Протягом останніх трьох місяців ситуація була вкрай складна і зараз залишається непростою, але ми віднайшли ресурс, який отримали від наших міжнародних фінансових донорів, - зазначив Прем’єр-міністр. 29 травня спливає термін доарбітражного врегулювання спору між НАК «Нафтогаз України» та російським газовим монополістом «Газпром». - Якщо до 29 травня між «Нафтогазом» та «Газпромом» не буде підписано угоди відповідно до передарбітражної вимоги, яку Україна відправила майже місяць тому, ми будемо зустрічатися із «Газпромом» у Стокгольмі в суді, - заявив Арсеній Яценюк. 

Також Прем’єр-міністр повідомив, що у кожному міністерстві вводиться посада заступника міністра з питань європейської інтеграції та працюватиме фахівець із Європейського Союзу, який допомагатиме Україні виконувати Угоду з ЄС. 
Прес-центр ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp