Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

19 санаторно-курортних закладів Закарпаття готові прийняти сім'ї військовослужбовців з Криму

22 березня 2014 р., 21:00

Відбулося чергове засідання обласного штабу з питань розміщення сімей військовослужбовців, які прибудуть на територію Закарпатської області з Автономної Республіки Крим та м. Севастополя.

На нараді розглянули план взаємодії державного штабу з питань надання притулку, який затверджено протокольним рішенням від 18 березня 2014 року. Разом з тим опрацьовано функціонування регіонального координаційного центру щодо вжиття заходів по соціальних виплатах, допомогах, компенсаціях, наданням послуг та виконанням інших життєво-необхідних завдань щодо вирішення проблемних питань, пов’язаних з тимчасовим місцем перебування. 

Особливу увагу учасники наради звернули на ті державні служби, які безпосередню прийматимуть сім'ї - органи соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, пенсійний фонд, службу у справах дітей та центри соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, фонди соціального страхування тощо, за місцем їх тимчасового перебування. 

За підсумками засідання обласного штабу прийнято рішення про забезпечення створення районних та міських штабів організаційної роботи з підтримки сімей військовослужбовців з АР Крим та м. Севастополя. 

Попередньо визначено 19 санаторно-курортних закладів. Зарезервовано місця загальною кількістю 2100 ліжкомісць. Також під час наради надали пропозиції щодо необхідності врегулювання на законодавчому рівні питання працевлаштування у закладах бюджетної сфери, продовження навчання у вишах області. 

Прийнято рішення започаткувати співпрацю з громадськими організаціями, які готові надавати допомогу з вищезазначених питань. Питання допомоги сім’ям військовослужбовців та іншим сім’ям з АР Криму та м. Севастополя - на контролі очільника штабу Валерія Лунченка.

Прес-центр ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp