Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді "поцілувались" п’ять автівок (ФОТО)

10 листопада 2014 р., 13:34

МАЗ змазав

Близько 11.30 на вулиці Другетів в обласному центрі Закарпаття сталася дорожньо транспортна пригода, а якій зазнали ушкоджень одночасно п’ять автомобілів.

«Ключовим» у всій цій ситуації, як видно з розташування авто і пояснень учасників ДТП та свідків, є водій вантажівки МАЗ. При обгоні на суцільній смузі він зачепив міліцейську «Шкоду», а далі, оминаю чи автобус, що рухався попереду, врізався в зустрічний мікроавтобус «Fiat Ducato». Той під тиском великої вантажівки просунувся на кілька метрів назад, про що свідчать сліди шин на асфальті, і врізався задом в маленький Daewoo Matiz, за кермом якого була жінка. В свою чергу, ззаду в Daewoo в’їхав бампер автомобіля Chrysler Voyager на словацьких номерах.

Фактично, в схемі ДТП залучено не п’ять, а аж 6 транспортних засобів, але водій автобуса в цій ситуації дивом відбувся, судячи з усього, тільки легким переляком.

{g}

Утім, аварія тільки виглядає такою масштабною, бо обійшлося, слава Богу, без жертв і травмованих. Але водій вантажівки МАЗ. яка в цій ситуації практично не постраждала через свою міцність і масивність,у підсумку, схоже, «влетів» на пристойну суму…


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp