Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородська реклама таки не "виживе"?

11 листопада 2014 р., 10:22

Про долю білбордів стане відомо вже завтра?

Таке рішення чиновники можуть прийняти на черговому засіданні 12 листопада.


Нагадаємо, раніше у керівництва міської ради в особі в.о. мера Віктора Щадея виник конфлікт з операторами реклами міста Ужгород. Він точився навколо того, що дозвіл міськрада надавала лише на рік замість передбачених законом п'яти. Окрім того невдоволення рекламщиків викликав і той факт, що їх сіті-лайти у центрі міста не отримували дозволу, при чому невмотивовано.

Чи зміниться ця ситуація через зміну в.о. мера, побачимо на засіданні.

Тим часом згідно проекту рішення, виконком міської ради хоче продовжити термін дії дозволів на розміщення 14 рекламних щитів ТОВ «РІ КУБ», вмонтованих у декоративну огорожу, а також 15 брандмауерів ТЦ «Дастор» до 12 листопада 2019 року, тобто на наступну п'ятирічку.

Разом з тим члени виконкому планують відмовити у продовженні терміну дії дозволів деяким операторам зовнішньої реклами у зв'язку із порушенням строків подачі заяв. Під роздачу можуть потрапити рекламний щит ФОП Громяк В. Є. на проспекті Свободи, 8 білбордів та 2 беклайти ПП «ДС Жорж», а також двох рекламних об'єктів ПП Лукач І. І.

Демонтаж власники повинні здійснити за власний рахунок протягом 15 днів. Що цікаво, об'єкти реклами розташовані не у центральній частині міста.
 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp