Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У сквері Небесної Сотні зручностей не буде

13 листопада 2014 р., 09:45

Туалети там облаштують лише на два дні, протягом яких у місті буде фестиваль

У соцмережах ужгородці висловлюють занепокоєння, що у сквері Небесної Сотні в Ужгороді (поруч із обласним упралінням СБУ та винними льохами "Совине гніздо") проводяться роботи, подібні на будівельні, і що там буде стаціонарна вбиральня. Люди слушно нарікають: туалету на постійній основі там не місце.

Uzhgorod.in поцікавився у міської влади, що діється насправді. В.о. міського голови Віталій Семаль сказав, що інформований про нарікання громадськості й проконтролює, аби у сквері все було добре і вважає, що стаціонарній вбиральні там дійсно не місце. Зауважив, що питання, пов'язані із організацією фестивалю молодого вина «Божоле», який відбудеться цими вихідними в Ужгороді, займається заступник мера Ярослав Шафар.

Ми додзвонилися до пана Ярослава і він уже остаточно заспокоїв і розтлумачив: "Так, у сквері дійсно тривають роботи, але не будівельні. Там відкривають вхід до комунікацій. Туалет у сквері буде встановлений на період "Божоле", роботи пов'язані із цим. Стаціонарної вбиральні у сквері Небесної Сотні – не буде. Працюватиме лише під час ярмарку 2 дні, а підключення комунікацій потрібно, бо прагнемо встановити більш облаштовану вбиральню. Одразу після фесту її приберуть", - зазначив Ярослав Шафар.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp