Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хустщина: Не всі призовники захотіли йти до лікарів

15 листопада 2014 р., 09:40

Про це керівництво комісаріату повідало вчора.

Про це на нараді заявив в.о. військового комісара Хустсько-Міжгірського об`єднаного міського військового комісаріату Ігор Жуков.

Призов на строкову військову службу до Збройних Сил України наближається до завершальної стадії, а явка призовників залишається вкрай низькою. Із 1 266 юнаків, викликаних до військкомату для проходження військово-медичної комісії, з`явилося тільки 655.

- Можливо, це пов`язано з тим, що останній етап весняного призову до військових частин було скасовано, тобто не було відправки, - зробив припущення він. - Та на мою думку, відновлення призову у країні, що воює - це правильно. Максимальна кількість громадян має пройти військову підготовку, адже в нинішній ситуації молодь повинна бути вкрай підготовлена.

На думку сільських голів, призовники не йдуть до війська, бо бояться відправлення в АТО. Існує й інша версія пояснення низьких показників - трудова міграція. Багато призовників перебувають далеко від дому, на заробітках.

Підполковник зауважив, що не вдалося виконати й план по третій хвилі часткової мобілізації: з 115 призовників до служби приступило всього 46. Не останньою причиною такої низької явки він вважає незлагоджену роботу сільських рад.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp