Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Скандал на з’їзді адвокатів у Мукачеві: Київська делегація викликала міліцію

20 листопада 2014 р., 15:34

У з'їзді беруть участь адвокати від Донецької області і Криму, а от представників Києва, Полтави та ще декількох регіонів проігнорували

На з'їзд адвокатів України, який проходить в м.Мукачево Закарпатської області, не пустили майже половину делегатів. 

На зборах не зареєстрували представників з Києва, Полтави та інших регіонів, повідомляє podrobnosti.ua голова Ради адвокатів Києва Інна Рафальська. 

"Ми прибули на місце проведення з'їзду, але будівля була закрита, нам було відмовлено в реєстрації. Частина учасників поїхала в невідоме місце, де будуть голосувати без нас", - каже Рафальська. 

В результаті членів Вищої ради юстиції та представника дисциплінарної комісії прокурорів вибиратимуть без найчисленнішої групи адвокатів Києва, стверджує вона. 

При цьому на з'їзді в Мукачеві беруть участь адвокати від Донецької області і Криму. "Адвокати, які приїхали з окупованих територій Донецька та Криму, своїм рішенням можуть нанести репутаційні ризики всієї судової системи", - каже Рафальська. 

Учасники київської делегації викликали міліцію. 

За словами адвоката, вони вимагатимуть перенести дату з'їзду, щоб у ньому могли взяти участь представники всіх регіонів. "Інакше Рада адвокатів міста Києва буде домагатися визнання з'їзду неправомірним", - каже Рафальська. 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp