Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Там, де найкращі світанки, тепер - гора сміття (ВІДЕО)

23 листопада 2014 р., 18:21

Красі заважає непотріб...

Район БАМу, біля гуртожитків УжНУ, ще до забудови приватними будинками був найромантичнішим місцем в Ужгороді. Вид на місто зверху, шматочок природи серед урбанізованої місцини любила молодь.

Нині там важко знайти місце, де б вид не перекривали новобудови, а на тих нечисленних зелених територіях, що лишилися – стихійне сміттєзвалище.

Журналістка «Першого кабельного» взялася з’ясувати, хто винен у забрудненні, та розпочала з водіїв маршрутних таксі, які паркуються на цьому місці. Чоловіки запевняють, що не смітять, відтак прибирати не збираються. Переводять вину на студентів. Ті, в свою чергу, своєї причетності не визнають.

Найближчі смітники – це лише картонні коробки біля продуктових магазинів, сміття ж в кущах, найімовірніше, викидають пасажири маршруток, що виходять з машин.

Представниця ЗМІ, щоправда, забула задати питання: «хто винен?» комунальним службам, які відповідають за чистоту міста, та керівництву УжНУ. Бо ж, всупереч улюбленій приказці комунальників, чисто не там, де не смітять, а там, де прибирають.


наталия 23.11.2014 21:05 IP: 226.226.77.178
Каждый вечер приезжают на машине мужики с прости тутками или с девушками ,которым негде уединиться . Там такие бывают оргии,а после них специфичный "набор"мусора бутилки из под алкоголя, сок, пицца, презервативы и одноразовые салфетки, а тот магазин , который на остановке наиболее всех гадит территорию.его надо проверить где документы на вывоз мусора.и обязательно оштрафовать. И маршрутки очень прилично мусорят.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp