Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородці залишаться без землі

29 листопада 2014 р., 11:00

Щоправда, це не стосується родин загиблих у зоні АТО бійців

Зустріч керівництва міської ради Ужгорода, депутатів та активістів мер Віктор Погорєлов почав із заяви, що виділення земельних ділянок у місті зупинено, крім родин загиблих під час АТО. Також зупинено приватизацію комунального майна, до розгляду цього питання разом із громадськими організаціями. "Я хотів би, щоб у місті був правовий порядок", – сказав Погорєлов.

Присутній на зустрічі секретар міськради Богдан Андріїв доповнив, що питання ділянок не будуть розглядатися до затвердження Генплану і зонування міста, інвентаризації землі, але це не стосується родин загиблих. Також нагадав, що під час останньої сесії одну ділянку родині Сергія Мартина, якого поховали ще у червні, уже виділено.

Зараз у мерії є ще 4 заяви, які, за словами Андріїва, на найближчій сесії збираються задовольнити, відповідні служби уже підбирають території.

Також відділ землекористування отримав завдання перевірити використання уже виділених ділянок, як платять за оренду. Андріїв заявив: щодо тих, хто, не виконує умови, не платить – поставимо питання про розірвання угод. Перевірять і ділянки, надані підприємствам, як їх використовують, як платять, чи можна за рахунок несумлінних користувачів виділити землю мешканцям Ужгорода.

"Повернемося до практики вільних відкритих аукціонів реалізації земельних ділянок, на які всіх запрошуємо. І просимо всіх активістів, журналістів приходити на засідання всіх комісій, особливо на земельну", – підсумував секретар міськради.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp