Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді виділили землю для родини тільки одного загиблого військового

14 грудня 2014 р., 13:02

Сергій Мартин загинув ще червні, а ділянку надали тільки на минулій сесії ради.

Зустріч керівництва міської ради Ужгорода, депутатів та активістів мер Віктор Погорєлов почав із заяви, що виділення земельних ділянок у місті зупинено. Виняток – для родин загиблих під час АТО.

Зупинено і приватизацію комунального майна – до розгляду цього питання разом із громадськими організаціями. «Я хотів би, щоб у місті був правовий порядок», – сказав Погорєлов.

Присутній на зустрічі секретар міськради Богдан Андріїв доповнив, що питання ділянок не будуть розглядатися до затвердження Генплану і зонування міста, інвентаризації землі, але це не стосується родин загиблих. Він нагадав, що під час останньої сесії одну ділянку вже виділено – родині Сергія Мартина, якого поховали ще у червні. Тепер у мерії є ще 4 заяви, які, за словами Андріїва, на найближчій сесії збираються задовольнити – відповідні служби вже підбирають території.

Відділ землекористування отримав завдання перевірити, як використовують вже виділені ділянки, як платять за їх оренду. Андріїв зазначив, що стосовно тих, хто не виконує умови, не платить, буде поставлено питання про розірвання угод. Перевірять і ділянки, надані підприємствам, – як їх використовують, як платять. Можливо, за рахунок несумлінних користувачів будуть виділяти землю мешканцям Ужгорода?

«Повернемося до практики вільних відкритих аукціонів реалізації земельних ділянок, на які всіх запрошуємо. І просимо всіх активістів, журналістів приходити на засідання всіх комісій, особливо на земельну», – підсумував секретар міськради.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp