Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород: Мандрівка без пригод не обійшлася

29 листопада 2014 р., 13:45

Цього разу не розминулися автобус та іномарка

28 листопада, в Ужгороді, близько 16-типоверхівки, неподалік автобусної зупинки зіткнулися маршрутний автобус з іномаркою. Варто сказати, що ДТП трапилася під час автомобільної пробки. Маршрутка № 22 ще не під’їхала до зупинки, оскільки перед нею стояло ще кілька маршруток у черзі. У цей час з узбіччя виїхав позашляховик, який, ймовірно, не помітив що зупинилася позаду нього маршрутку, а, можливо, й поспішав і не глянувши в дзеркало заднього виду. 

Включивши задню передачу іномарка відразу врізалася в колесо зупинилося автобуса. Від різкого удару всі пасажири автобуса настільки перелякалися, що через кілька секунд в салоні нікого не було. 

На щастя ніхто з пасажирів не постраждав. Поки водії автобуса і джипа з’ясовували, хто з них правий, пробка на вулиці вже зникла. Та згодом обидва водії вирішили не викликати даішників і владнавши між собою стосунки, роз’їхалися. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp