Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Рахові здійнявся переполох (ФОТО)

1 грудня 2014 р., 18:22

Причиною стало "замінування"

Сьогодні, близько12.00 години в чергову частину Рахівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від адміністратора готелю«Європа» про те, що на стаціонарний телефон готелюзателефонувала невідома особа та повідомила про замінуваннявищевказаної будівлі.

Для перевірки повідомлення на місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи рахівської міліції, вибухотехнічна та кінологічна службиУМВС України в Закарпатській області.

Працівники міліції оточили територію, евакуювали людей з готелю та поблизу розташований будівель, провели ретельний огляд приміщень, атакож обстежили усю прилеглу територію. Жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин правоохоронці не виявили.


- Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) , - повідомив в.о. начальника Рахівського райвідділу міліції Людвіг Файт. - Наразі правоохоронці проводять слідчі дії та необхідні розшукові заходи з метою встановлення особи, яка зробила неправдиве повідомлення про замінування.


Олеся Чайковська Рахівський РВ УМВС








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp