Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вибухівку в Епіцентрі не знайшли

17 липня 2015 р., 16:40

Мінували, мінували та, на щастя, не замінували

Сьогодні близько 14-ї години до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у приміщенні торгового центру «Епіцентр» по вул. Баб’яка в обласному центрі Закарпаття, знаходиться вибуховий пристрій дистанційного керування. На місце події виїхали керівництво та слідчо-оперативна група міськвідділу міліції, співробітники відділення ДАІ з обслуговування міста Ужгорода УМВС. Уже за кілька хвилин прилеглу територію закладу було огороджено, виставлено охорону, а доступ стороннім до місця події було припинено. Працівники та відвідувачі були евакуйовані. 

Працівники науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області разом із кінологами провели обстеження будівлі та прилеглої території до неї – вибухових пристрїв та речовин не виявлено. Шановні городяни та гості міста! Враховуючи обстановку, яка склалася закликаємо вас бути пильними і обережними: у разі виявлення осіб, які мають намір вчинити протиправні дії, а також у разі виявлення на вулицях, у парках, в торгівельних, навчальних та інших закладах і громадських місцях підозрілих предметів, залишених сумок, коробок тощо – негайно повідомте про це за номерами 102, 61-43-46 (чергова частина ужгородської міської міліції), або особисто зверніться до Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області за адресою: м.Ужгород, вул. Гагаріна, 10/а. 

Інформація Ужгородського МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp