Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді показали світ, що тримається світлом (ФОТО)

6 грудня 2014 р., 12:10

Без жодного слова, емоційно та зрозуміло кожному

3 грудня вихованці студії «Енергія мім» Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» представили на великій сцені виставу без слів «Світ, що тримається світлом».



«Ідея вистави закладена у самій її назві, – наголошує керівник гуртка Марина Шайбнер. – Ми живемо на прекрасній планеті Земля, тому всі разом повинні турбуватися про неї. Особливо це повинні робити діти, адже саме вони, це підростаюче покоління, будуть будувати наше майбутнє, наше життя. Дбати про цю землю, бути духовними, світлими і добрими».

Готувались до прем’єри з весни цього року. Сюжет вистави, яка складається з 12 пантом, складали самі, під час занять обговорювали питання, які хвилюють молодь, визначали екологічні проблеми, а вже потім структурували їх у сюжет. «Ми поєднали дві ідеї – тривогу за існування нашої прекрасної планети Земля та збереження Людини в гуманному сенсі ії значення», – кажуть вихованці студії.

{g}

Події на сцені супроводжувала тільки музика, актори за допомогою пластики, без єдиного слова, але з великою гамою почуттів показували різноманітні життєві ситуації. У цьому, на думку організаторів, і полягає складність мистецтва пантоміми. Плюс відсутність слів дає можливість глядачу більш глибоко задуматись над сюжетом вистави.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp