Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Діти закарпатських правоохоронців поринули у новорічну казку (ФОТО)

3 січня 2015 р., 15:50

Разом з ними у світ казки прийшли батьки, бабусі та дідусі.

Незабутню новорічну виставу для дітей закарпатських правоохоронців організувала днями обласна Профспілка атестованих працівників міліції.

У перші дні Нового року в обласному дитячому ляльковому театрі відбулася святкова новорічна вистава для дітей закарпатських правоохоронців. Зал заледве вмістив усіх юних глядачів, їхніх батьків і бабусь. У майже півторагодинній виставі малюків веселили їхні улюблені казкові персонажі – Дід Мороз із Снігуронькою, Баба Яга, Карлсон, Василиса Прекрасна, Кощій Безсмертний та Козак Хома. 

Після завершення вистави юні глядачі вийшли на сцену, де розповідали Діду Морозу віршики, співали та хороводили разом. За що одержали від нього смачні подарунки. 

Організатором святкового дійства виступила Закарпатська обласна профспілка атестованих працівників ОВС, яку представляв на святі її голова Валерій Менджул. Свято вдалось на славу, малюки ще довго ділилися з батьками та між собою враженнями від побаченого.


СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp