Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці самі собі псують життя (ФОТО)

9 грудня 2014 р., 15:42

Викидуючи непотріб поза сміттєві баки

Днями до Департаменту муніципальної поліції звернулася жителька одного з багатоповерхових будинків, що на вулиці Лінтура щодо незаконного засмічення території навколо сміттєвих контейнерів. Жінка стала свідком типової ситуації: чоловік з багажника власної автівки викинув будівельно-ремонтні відходи. У зверненні мова йде про те, що власник машини виїхав з вул.Климпуша, що не дає йому права викидати плитку та мішки з іншими залишками у ці контейнери, так як він не платить за вивіз сміття з даної вулиці.

 

«Чоловік цинічно викинув сміття за межі контейнерів, чим спричинив нанесення шкоди природному середовищу і утворенню стихійного сміттєзвалища», - повідомляє мешканка.

Варто зауважити, що активісти з Департаменту муніципальної поліції неодноразово були свідками подібних ситуацій, а також порушень працівників ТОВ «АВЕ Ужгород», які залишають сміття біля контейнерів. Незабаром буде більше інформації щодо цієї ситуації.


Прес-служба Департаменту муніципальної поліції МСП (Police 911) в Закарпатській області





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp