Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Головне управління ДФС Закарпаття запрошує представників інститутів громадянського суспільства

10 грудня 2014 р., 10:00

Ви можете стати членом Громадської ради при управлінні

Шановні представники інститутів громадянського суспільства!

З метою налагодження ефективної взаємодії з громадськістю та відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 „Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики” при Головному управлінні ДФС у Закарпатській області створюється Громадська рада.

Про це повідомили у відділі комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області.

29 січня 2015 року, у приміщенні Головного управління ДФС у Закарпатській області за адресою: м. Ужгород, вул. Волошина, 52, відбудуться установчі збори для формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДФС у Закарпатській області.

На сьогодні Ініціативна група здійснює організаційні та методичні заходи щодо підготовки установчих зборів та формує список учасників, а також розробляє Положення про Громадську раду при Головному управлінні ДФС у Закарпатській області. Разом з пакетом документів для участі в установчих зборах ІГС можуть подавати пропозиції щодо Положення.

Для підтвердження участі в установчих зборах ІГС подають до Ініціативної групи заяву, складену в довільній формі та підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства. До заяви додаються такі документи:

1. Рішення про делегування представника ІГС для участі в установчих зборах;

2. Біографічна довідка делегованого представника IГС із зазначенням контактних даних (посада в ІГС, що представляє, номери телефонів ІГС та персональні, електронна пошта);

3. Копії документів, що підтверджують легалізацію ІГС;

4. Інформація про результати діяльності ІГС упродовж останніх двох років.

Звертаємо також увагу на те, що перелік документів, які додаються до заяви, визначено Типовим положенням про громадську раду, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996, отже, він є обов’язковим, а також має відповідати встановленим зразкам, які додаються.

Документи на паперових носіях приймаються до 14 січня 2015 року включно з 09 год. 00 хв. до 13 год. 00 хв., а також з 13 год. 45 хв. до 17 год. 00 хв. (крім вихідних та святкових днів) нарочно або засобами поштового зв’язку за адресою: м. Ужгород, вул. Волошина, 52. Електронною поштою документи не приймаються!

Відповідальна за організацію прийому документів – Дацюк Алла Володимирівна, начальник відділу комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області.

З метою отримання детальної інформації звертайтеся за телефоном: 61-38-65 або засобами електронного зв’язку: [email protected]

Зразки документів знаходяться за посиланнями:

заява – http://zak.sfs.gov.ua/data/files/30010.doc,
Додаток 1 – http://zak.sfs.gov.ua/data/files/30012.doc,
Додаток 2 – http://zak.sfs.gov.ua/data/files/30013.doc,
Додаток 3 – http://zak.sfs.gov.ua/data/files/30015.doc,
Додаток 4 – http://zak.sfs.gov.ua/data/files/30016.doc.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp