Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині дбали, аби школярі "Межу закону не переступили"

11 грудня 2014 р., 19:31

У рамках Дня прав людини.

10 грудня у районній бібліотеці для дітей відбулася година правознавства «Межу закону не переступи» з учнями 9 кл. ЗОШ №2 (кл.керівник Н.І.Кошілко). Навчання приурочено до міжнародного свята - Дня прав людини, що відзначається 10 грудня за пропозицією Генеральної асамблеї ООН.

З вступним словом виступила пров. бібліотекар Куцин М.В., яка розповіла про основні положення Конвенції про права дитини, про те, що необхідно знати не лише свої права, але й сумлінно виконувати свої обов’язки.

Вчитель розділила учнів на дві групи «патріоти» та «громадяни» і провела вікторину «Закон і ми».Найактивнішими були Кулій Мальвіна, Смик Юрій, Орто Валентина, Цупра Тетяна, Тиводар Тарас, Вижга Владислав, Говді Олександр та Дудла Вікторія.

На годині правознавства був присутній адвокат М.М.Кошілко, який розповів учням про Основний закон України – Конституцію.

У своїй розповіді він намагався пояснити про необхідність виконувати свої обов’язки та розширити знання про їхні особисті права. Діти мали змогу задати запитання, на які отримували змістовну відповідь.На завершення зустрічі всі бажаючі мали змогу переглянути книжкову виставку «Ваше право знати».

TyachivNews


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp