Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міліціонери Ужгородського райвідділу та прикордонники обговорили шляхи співпраці

14 грудня 2014 р., 11:49

І провели спільні навчання на кордоні.

Днями дільничні інспектори Ужгородського райвідділу міліції прийняли участь у спільній нараді з працівниками відділу прикордонної служби «Гута». Даний відділ розташований на території обслуговування Ужгородського РВ УМВС, а тому для ефективної роботи даних підрозділів такі зустрічі необхідні. 

Нарада тривала більше години. Обговорювався ряд питань, що стосуються недавно прийнятої інструкції про громадські формування з охорони громадського порядку і державного кордону. Крім цього, з метою досягнення злагодженості дій при виникненні нестандартних ситуацій, були проведені і спільні навчання з пошуку порушників кордону, які підозрюються у вчиненні злочину. 

Враховуючи складну ситуацію в нашій державі, правоохоронні органи повинні діяти пліч-о-пліч. Така співпраця є позитивним в боротьбі з порушниками законодавства, а спільні зусилля правоохоронців дають свої результати. 
Анна Дан, Ужгородський РВ УМВС
Савич 14.12.2014 12:10 IP: 18.239.81.88
Що, узгодили місце будівництва нового тонелю на Словакію ?

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp