Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Платникам Свалявського району надали більше 5 тисяч адміністративних послуг

16 грудня 2014 р., 17:20

Не обійшлось і без консультування по податковому законодавству.

З кожним місяцем все більше платників та громадян міста користуються послугами, що надаються у Центрі обслуговування платників Свалявської ОДПІ. Відвідувачі отримують важливу інформацію для ведення бізнесу, фахові та змістовні консультації щодо застосування норм податкового законодавства та адміністрування ЄСВ.

Так, за одинадцять місяців поточного року фахівці інспекції надали понад 5 тисяч безкоштовних адміністративних послуг та більше 700 консультацій щодо податкового законодавства.

Серед загальної кількості послуг, отриманих відвідувачами Центру, найбільшою популярністю користується послуга з видачі реєстраційного номера облікової картки платника та внесення до паспорта громадянина України відмітки про реєстраційний номер. З початку року фізичним особам – платникам податків було надано 4055 таких послуг. 

Крім того, видано 244 довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи, 47 витягів з реєстру платників єдиного податку, 72 довідки про взяття на облік платника податків та 54 довідки про зняття з обліку, зареєстровано 179 книг обліку доходів і витрат підприємців, 281 книгу обліку реєстраторів розрахункових операцій та 139 розрахункових книжок.

Також в ЦОП організована робота з приймання документів та видачі ліцензій у сфері ліцензування роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.«Ми дбаємо про те, щоб представники усіх категорій бізнесу і звичайні громадяни отримували якісне сервісне обслуговування, створюємо для них комфортні та зручні умови для ведення підприємницької діяльності», - зазначила начальник Свалявської ОДПІ Ганна Лендєл.Для отримання додаткової інформації, консультацій, а також надання пропозицій щодо покращення роботи Центру можна звертатися за адресою: м. Свалява, вул. Старолюбовнянська , 2а, або за тел. 2-45-07, 2-44-68. 

Графік роботи: понеділок, середа, п’ятниця – з 9.00 до 18.00 год., вівторок, четвер – з 9.00 до 20.00 год., субота – з 9.00 до 16.00 год., неділя – вихідний.
За матеріалами Свалявської ОДПІ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp