Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Волонтери з Рахівщини прорвались через блок-пости, щоб привезти допомогу закарпатцям (ФОТО)

16 грудня 2014 р., 19:16

Був у них і особливий вантаж - дитячі малюнки та побажання.

Волонтери з Рахівського району Павло Вербищук і Сніжана Тулик доправили днями вантаж з волонтерською допомогою до табору закарпатських міліціонерів у зоні АТО. 



Кілька днів тому чергова група закарпатських правоохоронців повернулася додому зі сходу України. Протягом місяця в зоні АТО наші міліціонери забезпечували правопорядок та захищали мирне населення Донбасу від бандитів. Нині на бойовому посту їх змінили колеги-добровольці з УМВС. І весь цей час нашим правоохоронцям допомагали волонтери з Рахівщини Павло Вербищук і Сніжана Тулик. Волонтери зібрали цілий мікроавтобус з допомогою, яку надавали їм жителі Рахівщини. Ризикуючи своїм життям та здоров'ям, доставили гуманітарний вантаж в зону АТО до базових таборів закарпатських міліціонерів. Серед речей були продукти харчування, теплий одяг, дитячі малюнки і листи зі словами подяки та підтримки. 

Керівництво УМВС України в Закарпатській області та Ужгородського міськвідділу міліції висловлюють щиру подяку волонтерам та всім небайдужим рахівчанам, які взяли активну участь у зборі допомоги для міліціонерів-добровольців Закарпаття. Крім цього, правоохоронці щиро вдячні колективу та учням школи села Ділове Рахівського району, які передали міліціонерам малюнки та листи. 
Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp