Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Треба ужгородських депутатів показати нашій 128-й бригаді", -- губернатор Губаль

17 грудня 2014 р., 16:35

Тоді земля в обласному центрі для учасників АТО швидко знайдеться

Голова Закарпатської ОДА Василь Губаль розкритикував роботу влади обласного центру, заявивши, що влада дерибанить землю, в результаті чого міський бюджет не отримує доходів, а коли постає тема виділення землі воїнам АТО, у мерії кажуть, що землі немає.



Питання підняли на нараді з питань земельних відносин, ініційоване головою облдержадміністрації. У порядку денному 4 головні «земельні» проблеми, серед яких і тема виділення ділянок військовим, які беруть участь в АТО.

«Місто Ужгород, скільки ви цього року на аукціоні землі продали?» -- звернувся голова ОДА до представника Ужгородської мерії. У відповідь прозвучало, що не продали жодного квадратного метра.

«Хуст продав землі на більше ніж 10 мільйонів гривень, щоб зробити площу міста, -- сказав Губаль. – А Ужгород каже, що не продав жодного квадратного метра. Як має розвиватися місцевий орган самоврядування, коли дають землю безкоштовно депутату міської ради, і інвестора чекає не влада, а той депутат, якому дали землю. І при цьому ви не зініціювали ні один аукціон. Як може центр обласного значення так газдувати? Місто має землю і для АТО, але ви не зробили ревізію. Зробіть ревізію і знайдете землю».

Голова ОДА підсумував: «Воїнам нема землі (в Ужгороді – РЕД.), а біля сто гектарів роздали в оренду і приватну васність. Най ся депутати, які отримали ці ділянки, поділяться нею з воїнами, що їх захищають. Думаю, що треба всіх депутатів Ужгородської міськради показати воїнам 128-ї бригади, і тоді земля для солдатів з АТО в місті знайдеться».


Босс 25.02.2015 20:10 IP: 220.205.201.46
на кожному квадратному метрі хотять бізнес зробити.Суки,коли вам досить буде???????
Бодя 25.02.2015 20:07 IP: 220.205.201.46
хай вже цих депутатів похоронять на цій землі,бо вже сил нема на цю корупцію.....

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp