Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Губаль назначив серйозну розмову з Погорєловим на завтра

17 грудня 2014 р., 12:13

Зустріч по земельним питанням має відбутися в четвер о 16 годині

Голова Закарпатської ОДА Василь Губаль сьогодні на земельній нараді в Закаратській ОДА після тривалої критики на адресу Ужгородської міськради через неефективну земельну політику сказав, що завтра, 18 грудня, о 16 годині відбудеться зустріч керівництва області з владою обласного центру у зв’язку з конфліктом, що виник навколо виділення земельних ділянок для воїнів АТО.

«Всі заяви людей, які проживають в місті Ужгороді ми маємо отоварювати. Крапка. Після того, як ви зробите ревізію в Ужгороді, будемо дивитися, чи є у вас земля, чи треба просити її від району», -- звернувся до представників Ужгородської міськради Губаль.

Як відомо, мерія Ужгорода запевняє, що в міст немає землі для воїнів АТО. У той же час чиновники з ОДА нарахували, що в Ужгороді є біля 37 гектарів відданої в оренду землі, яка не використовується за призначенням. Такі ділянки ОДА пропонує вилучати від орендарів і передавати її солдатам та їх родинам.

Час Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp