Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Погорелов - про пожежу в "Закарпатті"

31 грудня 2014 р., 15:34

Очільник Ужгорода висловив вдячність рятувальникам

Мені дуже прикро, що гостям Ужгорода цієї передноворічної ночі довелося пережити пожежу, яка виникла у приватному готелі міста. Вдячний за професійні дії рятувальникам, які швидко впоралися з вогнем, організовано провели евакуацію людей. Хоча система дій на випадок подібної надзвичайної ситуації в готелі не була належним чином налагоджена, в чому я переконався, побувавши на місці події і поспілкувавшись із людьми, які там проживають. У цьому недбале ставлення власників готелю та неналежний контроль з боку пожежників.

31 грудня о 3:06 розпочалася пожежа в готелі «Інтурист Закарпаття» о 6:30 її було локалізовано, евакуювали 220 людей, серед яких було і 8 дітей.

Завдяки екстреній допомозі медиків, усі 55 дорослих уже на 9 годину ранку були відпущені з лікарні, хоча двом постраждалим навіть довелося подавати кисень в умовах реанімації. Під наглядом медиків поки що вирішили залишити 6 дітей, які потрапили в лікарню. Я особисто побував у них і переконався, що всі почуваються добре, загрози ніякої їхньому здоров’ю немає, всім передав солодкі подарунки від Діда Мороза.

Керівники всіх комунальних закладів Ужгорода – садочків, шкіл, лікувальних установ та служби міськвиконкому отримали термінове доручення негайно звернути особливу увагу на стан протипожежної безпеки, справність усіх комунікацій у житлових будинках, садочках, організаціях, установах, підприємствах та прозвітувати про це. Якщо буде виявлено, що хоч десь до цього підійшли формально – керівник тут же буде звільнений. Власників усіх готелів, громадських закладів Ужгорода теж дуже наполегливо прошу зробити висновки з нічного інциденту в «Інтурист-Закарпаття» і подбати про безпечність роботи.

Комунальним службам міста я ще раз наголосив, що всі системи повинні працювати на максимально можливий комфорт для всіх, хто перебуває в Ужгороді

Сподіваюся, власне зустріч Нового року для наших гостей і всіх ужгородців буде вже без негараздів, запам’ятається щирою, теплою і дружньою атмосферою, веселим настроєм і багатонаціональним колоритом нашого старовинного міста.

Вітаю з Новим роком, наступаючими різдвяними святами, нехай усе погане залишиться у році, який закінчується, а наступний буде мирним, успішним і тільки з приємними несподіванками.

З повагою міський голова Ужгорода Віктор Погорелов



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp