Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород: Комунальники отримали трійку

29 листопада 2014 р., 11:49

Так оцінив їхню роботу Віктор Погорелов

Трійку за п’ятибальною шкалою поставив сьогодні міський голова Віктор Погорєлов роботі комунальних служб Ужгорода. Він відновив традиційний об’їзд частини міста щодо порядку та благоустрою. Правобережна частина залишає бажати кращого, тому міський голова дав кілька десятків завдань по кожному з недоліків.

«Сьогодні ми об’хали разом із фахівцями всіх служб правобережну частину міста. Кожному дано завдання. Негаразди, які я бачив впродовж поїздки, внесені до протоколу. Всі служби за 5-6 днів мають їх ліквідувати. Також усім чітко наголосив: треба працювати якісно за своїми напрямками. Це перший об’їзд, керівникам служб за роботу я поставив трійку», – підвів підсумок Віктор Погорєлов.

Доган сьогодні не було, проте, якщо ситуація не зміниться на краще, керівники комунальних служб можуть їх отримати наступного разу. Принаймні до Різдвяних свят обіцяють місто зробити чистим.

Сьогоднішній маршрут був вулицею Собранецькою до кордону, потім поїхали на БАМ, були в районі «Шахти», проїхали біля парку Горького, потім через Анкудінова на Швабську через Петефі та оглянули проспект Свободи.

Найбільше Погорєлов критикував, що цього року не фарбували дорожні знаки, фасади будівель навіть в центральній частині міста (біля ОДА) розписано нецензурними надписами, нічого не прибиралося, не було робіт у приватному секторі.

Міський голова дав доручення звернутися до ректора УжНУ Володимира Смоланки, щоб студенти прибрали пляшки, якими вистелено територію біля університету.

«Найбільша проблема – сміття і, на жаль, це не лише проблема міського голови, але й всіх мешканців міста. Встановлені контейнери, але люди не доносять його до смітників, а викидають на бордюри. Місто прикордонне,туристичне і ці купи сміття, реклама обірвана, дають лише негатив. Погано, що служби треба «підкручувати», вони б мали самостійно стежити за якістю робіт», – наголосив Погорелов.

Наступної п’ятниці планується поїздка лівобережною частиною, а потім розпочнуться внутрішньо-квартальні перевірки.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp