Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття: Діти з вадами слуху не залишилися поза увагою Чудотворця

19 грудня 2014 р., 16:44

До приходу Миколая діти старанно готувалися.

Сьогодні День святого Миколая відзначали і в спеціальній школі-інтернаті для дітей із проблемами слуху – закладі обласного підпорядкування, який знаходиться в Ужгороді і має понад сторічну історію.

Там живуть, навчаються, а також тренуються і творять 86 вихованців – глухих і слабочуючих дітей, кожен з яких має власний талант.

Як розповіла директор закладу Наталія Бушко, школярі проявляють себе у творчості – від малювання і до кераміки – й мають значні спортивні успіхи, представляючи не лише школу, а й область і державу на серйозних змаганнях.

Цього ж дня вихованці закладу показували, як вміють дарувати радість. Святкова вистава, яку продемонстрували школярі, була сповнена добра, світлих почуттів та, попри особливі потреби учасників – музики, пісень і танців.

У залі не було жодної людини, яку не розчулило б дійство і котра б не підтримала юних артистів оплесками. Керівник краю Василь Губаль не став винятком. Передовсім він подякував дітям за подаровані емоції, за їхні таланти й творчість, а педагогічному колективу – за не лише професіоналізм, а й душевну увагу до вихованців школи-інтернату. Відтак, як і належить у таке свято, "виконав доручення святого Миколая" – вручив подарунки. У вітальному слові Василь Губаль бажав як подальшого розвитку талантів і успіхів в усіх починаннях, так і, звісно, здоров'я, а в першу чергу – миру всім закарпатцям та українцям.

Загалом день святого Миколая для вихованців спеціальної школи-інтернату виявився щедрим і на гостей, і на дарунки – чимало представників як влади, так і політичних партій і громадськості вирішили завітати в це свято саме у цей заклад.

Прес-cлужба Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp