Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Газету "Фест" у кіосках читачі не знаходять

23 грудня 2014 р., 11:00

Тижневик не виходить через подорожчання поліграфічнихпослуг

У Закарпатській області з газетних лотків зник тижневик "Срібна Земля-Фест". Останній випуск побачив світ 28 листопада.

У коментарі регіональному представнику ІМІголовний редактор газети Василь Ільницькийзазначив, що газета тимчасово перестала виходити через певні економічні труднощі, зокрема – подорожчання цін на поліграфічні послуги. Однак, запевнив головред, зараз він докладає усіх зусиль, аби газета відновила вихід найближчим часом. Можливо, новий номер вийде ще й цього місяця.

Газета "Срібна Земля-Фест" вважається однією з найстаріших з часів Незалежності України – виходить з 25 квітня 1996 року. Газета позиціонувала себе як незалежне видання з проукраїнським і проєвропейським спрямуванням.
В останні роки редакція практикувала припиняти роботу на період літньої відпустки. В штаті редакції не працювали журналісти на постійній основі, автори публікували свої матеріали на правах позаштатних дописувачів. Газета виходила раз на тиждень на 16 сторінках тиражем 5 350 примірників.

Засновниками видання, згідно з даними Державного реєстру фізичних та юридичних осіб, є депутат Виноградівської міської ради Іван Мотрунич та головний редактор Василь Ільницький.

У березні 2014 року на Закарпатті припинив вихід ще один тижневик – "Газета "Старий Замок "Паланок".

Як повідомляв ІМІ, в Ужгороді влада планує ліквідувати комунальне підприємство, що випускає муніципальну газету "Ужгород".

ІМІ



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp