Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ВІДЕО з місця смертельної аварії в Мукачеві

24 грудня 2014 р., 09:32

Нагадаємо, що аварія сталася вчора вранці

На вулиці Матросова біля сільськогосподарсього технікуму на пішохідному переході під колеса авто потрапив чоловік, який йшов на роботу. Йому було 64 роки, він загинув на місці.Пішохідний перехід на вулиці Матросова біля аграрного коледжу не вперше стає місцем ДТП за участі пішохода. 23 грудня приблизно о 8:30, переходячи дорогу на пішохідному переході, під колеса автівки потрапив літній чоловік.

Прямував Алік Козаков на роботу, бутерброди, що взяв собі на обід, лежали в п’яти метрах від пішохідного переходу, а його тіло в 20 метрах від місця зіткнення. Варто відзначити, що на місці пригоди немає гальмівного шляху. Водія чорної шкоди. що скоїв наїзд на пішохода, доправлено на експертизу щодо вмісту алкоголю в крові. Ромська громада сподівається, що не повториться справа Нагірного і водій понесе покарання за скоєне. Слідчий від коментарів утримався, посилаючись на службу зв’язків з громадськістю, мовляв «ті вам все розкажуть», а деякі роми не на камеру стверджували, що водій вже намагався «зам’яти» справу прямо на місці, пропонуючи гроші правоохоронцям.

 

М-студіо

Читайте також: 



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp