Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті можуть зійти лавини

24 грудня 2014 р., 09:41

Погода продовжує вчорашні витівки

Минулої доби на високогір'ї західної та центральної частини Закарпатської області температура повітря утримувалась 0-1°С тепла.

Пройшов дощ 5мм, на східній частині утримувалась морозна погода (температура повітря 1 - 2°С морозу) , сніг 5 мм, відмічався сильний вітер, хуртовини, переміщення снігу, замети. Станом на 8 год 24 грудня приріст шару свіжовипавшого снігу становить 3-7см.

Протягом наступної доби на високогір'ї очікується: часом слабкий мокрий сніг та сніг, подекуди туман та хуртовина. Вітер південно-західний 5-10 м/с, часом пориви 15-20 м/с. Температура повітря вдень 0-1°С тепла, вночі 2-4°С морозу.

На високогір'ї східної частини Закарпатської області сніговий покрив на крутих схилах недостатньо закріплений (помірно або слабо) та не ущільнений. Сходження лавин можливе при незначних додаткових навантаженнях на крутих схилах. Можливе спонтанне сходження малих та окремих середніх лавин та карнізів.

24 грудня на високогір'ї східної частини Закарпатської області зберігається лавинонебезпечно.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp