Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Влада краю вітає закарпатців з прийдешнім Новим роком

31 грудня 2014 р., 11:20

Посадовці бажають щедрих здобутків

Кожен рік залишає в історії і нашій пам’яті свій особливий слід. Сьогодні, проводжаючи 2014 –й рік, ми, в першу чергу, згадуємо Революцію гідності, героїзм і патріотизм українців - захисників Батьківщини, волонтерів, які стали справжньою підтримкою українських воїнів. Він засвідчив, що ми прагнемо збудувати демократичне суспільство, змінити життя на краще. Цей рік був також роком надій, сподівань та праці.

У новорічні та різдвяні свята за давньою традицією прийнято бажати та вінчувати один одному, родинам миру добробуту і злагоди.

Тож прийміть і наші щиросердечні вітання з Новим роком і Різдвом Христовим! Хай неодмінно збудуться всі ваші світлі наміри, здійсняться добрі справи, справдяться численні побажання здоров’я і щастя, що їх щедро даруватимуть вам у ці святкові дні рідні, близькі, друзі та колеги.


Бажаємо, щоб Новий 2015 рік став роком миру, багатим на щедрі здобутки для нашої суверенної держави та рідного Закарпаття, додав щастя, добра і благополуччя у кожну домівку.

Благословення Господнього, взаєморозуміння, віри, надії, любові з року в рік і на многая літ!


Василь Губаль,  голова державної адміністрації
Володимир Чубірко, голова обласної ради





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp