Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Завтра влада краю вислухає переселенців

24 березня 2015 р., 17:13

"Відкритий діалог" відбудеться в ОДА об 11:00.

Завтра, 25 березня, в Ужгороді відбудеться “відкритий діалог” переселенців зі сходу України з представниками державних установ та організацій, діяльність яких скерована на сприяння вирішенню питань, які виникають у внутрішньо переміщених осіб на територію Закарпаття, надання їм як консультативної, так і практичної допомоги.

До участі у заході запрошені представники: Регіонального штабу Закарпатської області з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються; департаменту соціального захисту населення Закарпатської облдержадміністрації, департаменту освіти і науки, молоді та спорту, управління охорони здоров’я, Пенсійного фонду, Закарпатського обласного центру зайнятості, Закарпатського обласного Товариства Червоного Хреста України.

Під час “відкритого діалогу” переселенці озвучать найактуальніші для них питання та проблеми в процесі інтеграції та соціальної адаптації, а представники влади та відповідних установ нададуть компетентні відповіді, проінформують про перспективи і можливості.

Проведення заходу ініціювала громадська організація “Щасливі діти”, яка нині активно опікується сім’ями переселенців з дітьми, які проживають в Ужгороді. Захід проводиться в рамках проекту "Соціально-психологічна адаптація сімей-переседленців з дітьми на новому місці проживання та їх інтеграція в закапратську спільноту".

Початок заходу – об 11:00

Місце проведення: малий зал Закарпатської ОДА

Запрошуються представники усіх ЗМІ!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp